Brød ind på minkfarm

01:39

Foto: Peter Mortensen

1 af 2

Ukendte gerningsmænd forsøgte fredag morgen at sætte adskillige mink fri på minkfarm ved Vadum

Det var en rystet Morten Daugberg, der blev vækket af sin telefon her til morgen. Han er ejer af den minkfarm udenfor Vadum, hvor to ukendte gerningsmænd ved 7-tiden i morges brød ind og forsøgte at sætte flere mink fri.

- Så for jeg ud af sengen og så gik vi ellers i gang med at se, om vi kunne få fat i de to, siger Morten Daugberg.

Efter det mislykkede indbrud, hvor gerningsmændene blev opdaget af en af de ansatte, tog gerningsmændene flugten. Tilbage står Morten Daugberg med en særdeles ubehagelig følelse ovenpå indbruddet.

- Det er jo ikke det sjoveste her i verden. Man tror altid, at det kun er naboen det sker for. Pludselig får man så en opringning om, at nogen render rundt herude, siger han.

Nordjyllands Politi kan ikke med sikkerhed sige noget om gerningsmændenes motiv og hører meget gerne fra eventuelle vidner, som har set noget i nærheden af minkfarmen i morges. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

På minkfarmen ved Vadum må Morten Daugberg nu aflive de syv mink, hvis bure blev brudt op. Alligevel glæder han sig over, at det trods alt ikke gik værre og flere mink blev sluppet fri.

- Jamen så havde jeg jo været ruineret, konstaterer han.

Forsiden lige nu