Bruce Rioch fyret

Med øjeblikkelig virkning og frem til årsskiftet overtager den nuværende assistenttræner Allan Kuhn posten som cheftræner i AaB Fodbold.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Ved ansættelsen af Bruce Rioch var målsætningen at kvalificere sig til gruppespillet i UEFA Champions League og samtidig fastholde AaB i toppen af SAS Ligaen.

- Kvalifikationen til Champions League lykkedes, mens vi må konstatere, at vores resultater i SAS Ligaen ikke har været tilfredsstillende, udtaler AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen efter at have informeret Bruce Rioch om klubbens beslutning.

- Vi vælger at stoppe nu, fordi vi ikke længere er enige med Bruce Rioch om, hvordan vi bedst sikrer tilfredsstillende resultater i den kommende periode, siger Lynge Jakobsen.

Til midlertidigt at løse opgaven efter Bruce Rioch har AaB lavet en aftale med nuværende assistenttræner Allan Kuhn. ITU-træner Poul Erik Andreasen bliver ny midlertidig assistenttræner.

AaB arbejder på at kunne præsentere en permanent løsning på cheftrænerposten gældende fra 1. januar 2009, hvor Allan Kuhn igen bliver assistenttræner i AaB.