LIGE NU:

Bygninger koster AaB overskud

Opkøb af bygninger får nu konsekvenser for AaB koncernen, som kommer ud med et underskud i halvårsregnskabet på 9,9 millioner kroner. Formand Per Søndergaard er tilfreds

Det var en glad AaB koncern, der tidligere på året kunne fremvise et plus på sidste års regnskab. De sorte tal skyldtes ikke mindst at sportsvirksomheden fik et overskud takket være køb og salg af nogle af Kommunedatas tidligere bygninger i Aalborg. Men AaB har stadig ikke solgt resten af sine bygningerne, og det betyder, at koncernen får et underskud i deres halvårsregnskab på 9,9 millioner kroner.

Per Søndergaard, der er formand for AaB A/S er dog - måske til manges undren - tilfreds:

- Det er fuldt ud som vi havde ventet. Faktisk er det bedre end vi havde troet, lyder det fra Per Søndergaard, som regner med et samlet års-overskud på omkring 20 millioner kroner.

Underskuddet for 2. kvartal er på 1,6 millioner - samlet for både 1. og 2. kvartal altså 9,9 millioner kroner. Hos AaB fremhæver de dog at omsætningen samtidig er steget med 9 millioner til i alt 52,6 millioner kroner.

Koncernen forventer at salget af de sidste KMD-bygninger bliver indfriet i løbet af året.

- Jeg har ingen kommentarer til om vi har mulige købere af bygningerne, men de bliver solgt inden 31/12, siger Per Søndergaard til TV2/NORD.