Foto: Ivan Hansen

Byrådskandidater kræver borgermøde

Borgerne i Vodskov indkaldes til kamp.

Et eventuelt salg af Aalborg Kommunes bygninger på Pitsvej i Hammer Bakker i Vodskov har mødt strid modvind de seneste dage. Kriminalforsorgen vil gerne købe bygningerne og lave dem om til en 27-personers udslusningspension, men et flertal i magistraten stemte mandag mod et salg, og lokale byrådskandidater melder sig nu også ind i kampen mod et salg.

Hans Jørgen Dalum (V) og Kai Korsgaard (S) er gået sammen for at få flere informationer om kommunens salgsplaner ud til borgerne i byen. Foreningen Vodskov Samråd har opfordret borgmester Henning G. Jensen til at indkalde borgerne til et orienteringsmøde, hvilket borgmesteren har afvist.

- Vi går derfor nu ind i sagen for at sikre, at der bliver afholdt et borgermøde i Vodskov, hvor vi får lejlighed til at drøfte tingene på ordentligvis og ikke som det sker nu, hvor det åbenbart skal luskes igennem. Derfor er vi allerede gået i gang med at forhåndsreservere i de forskellige kalendere, så mødet kan afholdes på torsdag den 23. maj kl. 19.00, skriver de to i en pressemeddelelse.

Byrådet skal den 27. maj afgøre, om man vil sælge bygningerne.