Byrådsmedlem: Flygtninge er velkomne i Hurup

Foto: Foto fra video

Det socialdemokratiske medlem af byrådet i Thisted, Peter Skriver Nielsen byder i en video på facebook flygtninge velkommen i Hurup, hvor der er masser af plads.

Peter Skriver Nielsen har delt en video på TV2 Nords facebookside, hvor han opfordrer til, at man sætter barakker op på et område i Hurup, hvor kommunen forsøger at sælge industrigrunde.

- Det er ikke nemt at få virksomheder til at etablere sig her. Så der er mulighed for at lave et midlertidig center til flygtninge. Vi kan godt tage imod dem og de kan bo i et fantastisk område med natur, indkøbsmuligheder, skole, og dagpleje. Vi har det hele, siger Peter Skriver Nielsen blandt andet i sin video.

Peter Skriver Nielsen mener ikke at der plads til flere flygtninge i Hanstholm, hvorfor et midlertidig center i Hurup ville passe fint.

- Jeg vil i hvert fald gerne tage imod dem, siger han.

Se Peter Skriver Nielsens video her

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I høet med EnThyBo....

Posted by Peter Skriver Nielsen on Friday, September 11, 2015

Forsiden lige nu