LIGE NU:

Byrådspolitiker skruer bissen på over for Helsecenter

Frederikshavn Helsecenter var ét af de steder, Anti Doping Danmark afslørede en person i at bruge doping. Det skal der gøres noget ved, siger politiker i Frederikshavn Kommune

Over 500.000 kroner. Ifølge Frederikshavn Helsecenter er det størrelsen på det tilskud, foreningen får af kommunen hvert år. Det store, kommunale tilskud og fundet af doping passer ikke alt for godt sammen, mener politiker:

- Jeg vil da håbe, at man får rettet op på problemet. Det er bare ikke godt nok, siger Anders Broholm (Venstre) til TV2/NORD.

Formanden for Frederikshavn Helsecenter er ked af fundet af doping.

- Vi har haft nogle tilfælde, og det er beklageligt, men doping findes også andre steder, siger Bent Kristensen til TV2/NORD.

I Helsecentret skal alle medlemmer skriver under på at de vil lade sig dopingteste, og bliver et medlem snuppet for doping, betyder det udelukkelse.

Reglerne er gode nok, men byrådsmedlem Anders Broholm mener, at foreningen skal oppe sig, når de samtidig får kommunal støtte.

- Jeg mener, at det er fornuftigt at få kigget på, og jeg håber, at helsecentret har fået sig en forskrækkelse og gør noget ved problemet, siger byrådspolitikeren.

I Frederikshavn Helsecenter tager man kraftigt afstand fra doping og håber også at få tilskud i fremtiden.

- Jeg kan ikke forestille mig, at de vil tage tilskuddet fra os, for vi gør meget for at komme doping til livs, men åbenbart ikke nok, så vi vil da se på, hvad vi yderligere kan gøre i fremtiden, siger Bent Kristensen til TV2/NORD.