Cheftræner til Blokhus FC

Henrik Larsen, assistenttræner for superligaklubben Horsens bliver cheftræner i Blokhus FC.

<b>Fra Superligaen til Blokhus</b>
Blokhus FC har fundet sin nye cheftræner. Det bliver Henrik Larsen. Han virker i øjeblikket som assistenttræner i superligaklubben Horsens.

- Jeg er meget glad for at vi allerede nu kan løfte sløret for hvem der bliver den kommende cheftræner. Henrik Larsen er den helt rette til at bygge videre på det arbejde der indtil videre er lavet i Blokhus FC, udtaler sportschef Benny Rosenqvist.

- Da vi fik mulighed for at tilknytte Henrik Larsen som vores kommende cheftræner, var jeg ikke tvivl om at han var den rette. Henrik Larsen matchede fuldstændig den profil som vi havde udarbejdet for den kommende cheftræner, fortæller Benny Rosenqvist.

<b>Stor trænererfaring</b>
I mange år har han både fungeret som assistenttræner for Kent Nielsen og har samtidig stået for klubbens Danmarksseriehold. Henrik har derfor stor erfaring med trænergerningen på højeste niveau, og ved hvad der rører sig på området lige fra Danmarksserien til SAS ligaen.

<b>Kender nordjysk fodbold</b>
Derudover har Henrik en familiemæssig forankring i Nordjylland og er godt kendt med nordjysk fodbold.
Han har selv tidligere spillet i AaB, Ikast, Silkeborg og AGF og han har en fortid som professionel fodboldspiller i både Spanien, Tyskland og Danmark.
Henrik Larsen begynder sin A-licensuddannelse til Januar 2009.

<b>Ser frem til udfordringen</b>
Henrik Larsen udtaler, at han ser frem til denne udfordring som cheftræner for et divisionshold og tror meget på de tanker og idéer han er blevet præsenteret for i Blokhus FC.

- Da jeg fik henvendelsen fra Blokhus FC fornemmede jeg straks seriøsiteten omkring hele projektet, og selvom jeg har været glad for min tid i AC Horsens har jeg aldrig været i tvivl om at sige ja til denne udfordring, fortæller den kommende cheftræner Henrik Larsen.

Henrik Larsen starter som cheftræner i Blokhus FC pr. 1. Juli 2009.