LIGE NU:

Cirkusvogn påkørt af spiritusbillist

En cirkusvogn og en personbil kolliderede i nat. Begge står til at miste deres kørekort

Klokken 22.45 koliderede en personbil med en kæmpe cirkusvogn på Hjørringvej. Begge køretøjer blev stærkt beskadiget. Faktisk gik septiktanken på cirkusvognen i stykker, så det flød med afføring på vejen. Vejen blev spærret i flere timer derefter, men er farbar igen. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Det var en beboelsesvogn fra Cirkus Royal, der kørte ud i et sving uden at tænke på vigepligten. Derfor ramte personbilen direkte ind i den store vogn. Føreren af personbilen var ifølge Karsten Kristensen, der er vagtchef hos Nordjyllands Politi, stærkt påvirket af alkohol.

Begge førere er derfor sigtet og står til at miste deres kørekort.

- Udgangspunktet er umiddelbart, at de begge får frakendt deres kørekort henholdsvis for ikke at følge vigepligten og for at køre spirituskørsel med en høj promille, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi Karsten Kristensen.

Derudover blev begge førere indlagt på Hjørring Sygehus. Den 32-årige italianske kvinde, der kørte cirkusvognen er allerede udskrevet. Mens den 36-årige lokale mand, der kørte personbilen, er stadig til observation. Han er dog uskadt oplyser Nordjyllands Politi.