Colin Montgomerie designer golfbane i Frederikshavn

En af verdens bedste golfspillere, skotten Colin Montgomerie skal designe en 18-hullers golfbane, som skal være en del af Palm City i Frederikshavn.

Kontrakten med den skotske golfstjerne blev underskrevet i går på Loch Lomond banen i Skotland, hvor Montgomerie i dag indleder Skottish Open.

- Jeg designer altid baner, som er en udfordring for både spillere med handicap 20 og elitespillere, og så skal jeg lave den interessant, så folk kommer igen og igen, siger Colin Montgomerie til TV2/NORD.

Banen i Frederikshavn skal stå klar til spil i september 2010. Montgormerie kommer flere gange i projektet til Frederikshavn. Første gang i april næste år.
Skottens deltagelse i projektet er lidt af et scoop for Palm City.

- Det er ekstrem vigtigt for os. Alle i golfverdenen ved hvem Colin Montgomerie er, og at vi kan sige, at vi har i Montgomerie bane, vil trække turister til fra hele Europa, siger salgsdirektør i Palm City Siggi Strandeng.

Udover golfprojektet kommer Palm City til at består af omkring 700 feriehuse. Golfprojektet alene løber om i over 100 millioner kroner.