LIGE NU:

Concordiarytter sur på hold efter VM-skuffelse

Cykelrytteren Rasmus Guldhammer fra Team Concordia Vesthimmerland er sur på sine U/23-holdkammerater, som han føler svigtede ham ved VM.

Rasmus Guldhammer var dybt skuffet, da han kom tilbage til
landsholdslejren efter VM-landevejsløbet for U/23-ryttere, hvor det sluttede med fransk sejr og en 22.-plads til Guldhammer.

Den danske Concordia-rytter følte sig svigtet og skældte ud på sine holdkammerater.

- Hvis de alligevel ikke kan spurte, så er det da dem, der skal sidde og hjælpe med at lukke hullerne. Så skal jeg nok selv afslutte det og lave en topplacering, når de ikke selv kan.

- Jeg er lidt træt af, at et VM er større end en holdindsats. Det viser måske lidt mere om rytterne på holdet, at de ikke har så meget holdånd, som de går og påstår. Det frygtede jeg også lidt, siger Guldhammer.

Kun to ryttere går fri af danskerens barske kritik. Sebastian Lander var uheldig, da han ødelagde sit forhjul, og Christopher Juul-Jensen kørte aggressivt hele dagen.

- Jeg er da ked af, at Chris ikke fik en medalje efter sine bedrifter. Det var tæt på. Men de andre var til at lukke op og skide i for at sige det lige ud. Det kan godt være, at det er lidt hårdt sagt, men jeg sagde på taktikmødet, at folk skulle være ærlige og sige, hvad de kunne på dagen, siger Rasmus Guldhammer.

Nu skal U/23-drengene holde møde, og der vil Guldhammer lufte sin kritik. Han føler, at han kunne have skabt et godt resultatet, hvis han havde fået hjælpen til det.

- Jeg er utrolig skuffet over, at jeg skal sidde og lukker hullet selv, og de kræfter jeg brugte der, kunne jeg have brugt på at spurte og få en topplacering. Jeg ville gerne have været i top-10, og jeg ville gerne have vundet, men lige nu står jeg med en øv-følelse, siger rytteren fra Team Concordia Vesthimmerland.