Curth dobbelt målscorer i test

02:30

Foto: Thomas Gaardsmand

1 af 2

Både Hobro og AaB har meget at spille for, når sæsonen igen bliver sparket i gang til marts. Begge hold spiller for at undgå nedrykning fra henholdsvis første division og Superligaen, og i dag mødtes de to hold i en træningskamp.

AaB ligger i øjeblikket på jumbopladsen i landets bedste fodboldrække. En af de holdets store problemer i efteråret var, at de ikke udnyttede deres chancer. Og første halvleg bar dog også præg af netop det.

Anderledes effektive var Hobro i dag. Efter godt ti minutters spil modtager Svenne Poulsen bolden, og fra midten af banen lobber han den elegant over Karim Zaza, der var kommet for langt ud af sit mål.

AaB udnyttede træningskampen til at teste flere spillere, som i øjeblikket er på prøvetræning. Mexicanske Hector, som er på lån fra Brabrand, fik chancen fra start uden dog at imponere. I anden halvleg kom Leonard fra Cameroun på banen, og det gav AaB et friskt pust i offensiven.

20 minutter inde i anden halvleg fik AaB tilkendt et noget tyndt straffespark begået mod unge Lucas Andersen. Et straffespark, som Jeppe Curth sikkert satte ind.

Og netop Jeppe Curth blev dagens mand for AaB, da han kort tid efter satte hovedet på et flot indlæg fra den tredje af AaB's prøvespillere argentinske Lucho, som i det hele taget gjorde en god figur i dag. 2-1 til AaB.

Ti minutter før tid, fik Hobro så muligheden for at udligne. Men Rasmus Ingemann brændte et straffesparket på det skamliste. Straffesparket blev i øvrigt begået af camerounske Leonard

Forsiden lige nu