Cycling Nord Elite Team med stor sponsorkontrakt

Cykelholdet Cycling Nord Elite Team har indgået en samarbejdsaftale med Adidas.

<b>Tøj til Cycling Nord Elite Team</b>
Virksomheden bag Cycling Nord Elite Team, Empro Cycling, har i dag indgået en samarbejdsaftale med Adidas Danmark A/S. Dermed træder Cycling Nord Elite Team ind samme kreds som det danske fodboldlandshold, Brøndby I.F. og FCK Håndbold.

- Vi er stolte over at en virksomhed af Adidas' størrelse har fundet det interessant at tegne så stort et sponsorat med os, siger Marketing manager Dennis Petersen

Adidas vil i den kommende sæson klæde ryttere og resten af Empro Cyclings organisation på og uden for landevejen. Aftalens størrelse hører til de største tøjsponsorater på den danske cykelscene.

- Vi ser frem til at samarbejde med en professionel virksomhed som Adidas og har allerede nu flere initiativer i støbeskeen til hvordan begge parter får mest muligt ud af sponsoratet.

Aftalen træder i kraft pr. 1. januar 2009 hvorefter man vil kunne se hele holdet i de sidste nye kollektioner indenfor Adidas sportsbeklædning.

- Udover den økonomiske værdi at et sådan sponsorat, er det også en bekræftelse på at det arbejde der bliver lagt for dagen, er den rette. slutter Dennis Petersen

<b>Cycling Nord satser stort</b>
Cycling Nord Elite Team er i gang med den helt store satsning til den kommende cykelsæson.
Holdet har indgået samarbejdsaftaler med blandt andet landsholdsryttere, og fået status som kontinentalhold. Budgettet er tredoblet og kravene til rytterne er sat gevaldigt i vejret.