LIGE NU:

Cykel-VM var en succes

Sidste rytter er nu over målstregen på Boulevarden i Aalborg. Og sammen med 1499 andre ryttere har han deltaget i det, som fra alle sider, kaldes et vellykket arrangement.

-Det sætter os på landkortet endnu en gang. Vi har vist resten af verden, hvad vi kan her ibyen. Og så har det givet masser af omsætning med masser af mennesker, der bor her i mange dage. Det er godt for byen, for erhvervslivet og for vores image udadtil, siger Thomas Kastrup-Larsen (A), borgmester i Aalborg Kommune

Glæde hos DCU

Hos Dansk Cykel Union var man også meget tilfredse med dagens forløb.

-Det er jo en fantastisk dag med en enorm mange glade cykelryttere med godt vejr, og mange folk, der så med på ruten, siger Niels Sørensen, formand for Dansk Cykel Union.

De to danske medaljevindere gav også Niels Sørensen god grund til at være glad.

- Vi så jo nogle super gode præstationer, og Jørgen Emil Hansen og Karen Hviid Christen kørte jo fantastisk stærkt, siger Niels Sørensen.

Politiet tilfredse

Også Nordjyllands Politi takker publikum og borgerne på Twitter for en rolig afvikling af cykelløbet.

Vicepolitiinspektør Ole Juul Scmidt oplyser at løbet blev afviklet uden de store politimæssige problemer. Et større antal motorcykelbetjente fra hele Jylland har sammen med arrangørerne, politi-hjemmeværnet, militær-politi, trafikofficials og trafikguides gjort, hvad de kunne for at minimere de trafikale udfordringer, som så stort et løb medfører.