Daniel Foder sekser i Mallorca Rundt

Team Concordia-Vesthimmerland har klaret sig flot i holdets debutløb. Med en tredjeplads til Daniel Foder på sidste etape, ender han på en samlet 6.plads.

Efter fire dage, hvor man regnede med at det ville være svært at følge med, har Team Concordia-Vesthimmerland klaret det over al forventning i holdets debutløb Mallorca Rundt.

På Kongeetapen fredag, kørte Daniel Foder ind på en syvendeplads, efter at både han, Thomas Just og Michael Larsen havde forsøgt sig til sidst.

På løbets sidste etape i dag, beviste holdet igen at de er toptrimmede til den hjemlige sæson. Her sluttede Daniel Foder af med at vinde spurten efter at to udbryder var kørt alene i mål, og fik derved en tredjeplads.

Samlet blev Daniel Foder nr. 6 og holdet sluttede også på en 6.plads.

- Jeg kan næsten ikke få armene ned, det her skulle have været et løb, der skulle forberede os til de kommende hjemlige løb, men vi kører virkeligt cykelløb. Ikke nok med at vi leverer et flot løb på kongeetapen. Vi sidder også med fremme på sidstedagen af et etapeløb, hvor jeg havde regnet med at vi var trætte. Det er godt gået, fortæller sportsdirektør Marc Jacobsen

Forsiden lige nu