Daniel Holm Foder stadig godt med i Ringerike GP

Det går godt for Team Løgstør i det norske cykelløb. Trods varme og høje fjelde er rytterne med helt fremme.

Team Løgstør mandskabet fik en rigtig god start på Ringerike ved at Benjamin Justesen blev nr. 2 på løbets første etape, samtidig med at han vandt dagens bjergkonkurrence og dermed den prikkede bjergtrøje.

Derudover vandt holdet også dagens holdkonkurrence, så der var absolut noget at leve op til på løbets 2. etape, som af flere er udnævnt til løbets "konge-etape".

Med udsigt til høje fjelde og varmegrader i skyggen på omkring 30 grader, så var det et imponerende tempo som feltet lagde ud med.

Det var dog et nogenlunde samlet felt, der kørte ind på de sidste 25 kilometers hårde stigninger.
Med ca. 15 km til mål lykkedes det etapens senere vinder russeren Firsanov Sergey, Rietumu Bank Riga at rykke sig fri sammen med slovakken Martin Prazdnovsky, Team Sparta Praha og svenskeren Fredrik Ericsson, Cykelcity.se.

Team Løgstørs Daniel Holm Foder sad med helt fremme i finalen og kom ind på 8. pladsen på den hårde anden etape af det norske løb, mens Jacob Kollerup og Benjamin Justesen blev hhv. nr. 20 og 23.