Danmarks bedste bøfsandwich er fra Aalborg

Sådan så Danmarks Bedste Bøfsandwich ud, da vores reporter var forbi. Mums. Foto: Tommy Hald

1 af 2

Et års bøfsandwichresearch er nu slut, og mandag blev vinderen fundet. Vil man smage årets bedste bøfsandwich, så er det på Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg.

En stor, hjemmelavet bøf, dejlige hjemmesyltede agurker og en næsten karamelagtig og luftig sovs. Tilpas med remoulade og ketchup, men ingen bløde løg.

Sådan lyder opskriften på Danmarks bedste bøfsandwich, der efter et års research nu er kåret. Vinderen blev fundet blandt fem kandidater, som dommerpanelet havde udvalgt som de frækkeste under den brune bruser.

Og den allerbedste er i Aalborg - som dommerpanelet kalder det: en sovseelskers paradis. Danmarks sovsemekka.

- Som en ægte sovseelsker er det en fornøjelse at være med til at støtte dem, der gør en indsats for at udbrede den gode bøfsandwich, veltilberedt og lavet af kvalitetsråvarer. Og det er lige præcis det, alle dommerne har oplevet hos Restaurant Vestre Baadelaug - en virkelig lækkerbidsken af en bøfsandwich, siger dommer og initiativtager til kåringen, Lasse Görlitz.

Sidste år var det Havnens Perle i Aarhus, der fik den fornemme pris. Det betød, at de måtte udvide køkkenet efter en fremgang i salget på 40 procent, og de regner med at runde 50.000 solgte bøfsandwiches i år.

Med i kampen om den ærefulde titel var Chicky Grill i København, Marslev Grill Café på Fyn, Havnens Perle i Aarhus og Møllebistroen på Djursland.

Forsiden lige nu