LIGE NU:

Danmarks hårdeste løb i Aalborg

Et af Danmarks hårdeste løb afvikles i Aalborg. Det drejer sig om maratonløbet "Aalborg Brutal Marathon. Løbet afvikles Langfredag d. 21. marts og foregår på en 6,9 km rundstrækning omkring Aalborgtårnet. Seks omgange, så har man løbet marathondistance.

Kræver forberedelse
- At tilmelde sig et løb som Aalborg Brutal Marathon kræver en stabil og fornuftig træningsindsats gennem en periode, og en tidlig tilmelding er med til at give løberne en god motivation frem til løbet Langfredag d. 21. marts 2008, udtaler Christian Lodberg fra den arrangerende forening "Marathon i Aalborg".

Forhåndsinteressen er stor
- Det er der mange løbere, der har indset i år, for vi har i løbets otteårige levetid, endnu aldrig set magen til forhåndsinteresse for løbet, fortsætter Christian Lodberg.

Løbere og tilskuere
Der forventes cirka 150 løbere - og masser af tilskuere på rundstrækningen.
Løbet har en samlet stigning på 738 højdemeter.

Prøveløb
Er du usikker på om du kan klare strabadserne, arrangeres der også et prøveløb. Her kan du selv bestemme, hvor mange omgange der skal løbes.
Du kan se mere på www.marathoniaalborg.dk

Lidt historie
Løbet blev afviklet første gang d. 21.4.2000. Indtil nu har mere end tusinde deltaget i denne forårsbebuder.

Løbsrekorder for løbet for kvinderne sat af Karin Bøgh Andersen fra Århus i 2000 med tiden 3.11.15 og for mændenes vedkommende Kim Michaelsen Vejen i tiden 2.47.01 i 2001.