Dansk damedouble taber tæt finale i Indien

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen måtte igen bøje sig for Maeda og Suetsuna fra Japan.

Det var tæt til det sidste, men marginalerne var ikke med den danske damedouble i badminton bestående af Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, der søndag spillede finale i Super Series-turneringen India Open i New Delhi.

Rytter Juhl og Pedersen tabte i tre sæt til japanerne Miyuki Maeda og Satoko Suetsuna, der er rangeret som verdens 10.-bedste par og som vandt tredje og afgørende sæt med 21-18.

- Vi er selvfølgelig rigtig skuffede lige nu. Vi ved begge, at der var gode muligheder for en turneringssejr, men det er dem, som spiller bedst i slutningen af de sidste to sæt, siger Kamilla Rytter Juhl i en pressemeddelelse.

Danskerne kom ellers flyvende fra start og vandt første sæt overraskende smertefrit med 21-12, men derefter fik japanerne spillet sig ind i kampen.

Andet sæt blev en drabelig tæt omgang, hvor parrene fulgtes ad til både 20-20 og 21-21, inden de defensivt stærke japanere til sidst afgjorde sættet med 23-21.

- Vores spil er for nemt at forudse, og de er mere frække end os, og derfor vinder de. Turneringen som helhed er vi selvfølgelig glade for, men vi skal blive bedre sammen, så vi ikke kun bliver nummer to, siger Kamilla Rytter Juhl.

Det lykkedes dermed ikke danskerne at få revanche for nederlaget til samme modstandere i gruppespillet ved OL i London sidste sommer.

Ved den lejlighed vandt japanerne også i tre sæt og har altså et godt tag på danskerne, der ellers ligger seks pladser højere på verdensranglisten.