Dansktoppen fejres ved stort 50-års jubilæumsshow: Se med LIVE på Salto

Det storslåede show i Jyske Bank Boxen sendes direkte på TV2 Nord Salto.

Når Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen lørdag aften går på scenen i Jyske Bank Boxen som værter for tredje udgave af Dansktop Prisen, venter der publikum og seere et brag af en fest.

Den tredje udgave af Dansktop Prisen, hvor man fejrer og hædrer det sidste års bedste dansktop-kunstnere markerer nemlig samtidig, at det i år er 50 år siden, at dansktoppen som hitliste for første gang blev sendt i radioen.

Dansktop Prisen skriver selv, at lørdag aftens show hviler på fire ben. Det første ben er selve showet, hvor en perlerække af de bedste og mest populære kunstnere optræder, et andet er prisoverrækkelserne, hvor man hylder de bedste kunstnere i det forgangne år, og de sidste to ben tilhører publikummet i salen, som efter selve showet kan hoppe i et par dansesko og fortsætte festen på dansegulvet.

Der er masser af publikummer på plads i Boxen, men endnu flere kan nyde showet, som sendes på TV2 Nord Salto og på tv2nord.dk fra klokken 19.45. Her vil man blandt andet kunne opleve:

- Bjørn Tidmand
- Dario Campeotto
- Dorthe Kollo
- Humørexpressen
- Johnny Reimar
- Jørgen De Mylius
- Kandis
- Keld og Hilda Heick
- Kim Schwartz
- Kirsten Siggaard
- Klaus & Servants
- Lotte Riisholt
- Richard Ragnvald
- Sweethearts