David Nielsen kaldes til afhøring

På baggrund af David Nielsens nye bog, "Sorte Svin", vil Nordjyllands Polilti nu indkalde fodboldspilleren til afhøring. Det sker fordi David Nielsen i bogen beskriver sit overfald på en medspiller Allan Gaarde til træning i AaB.

<b>Voldsomt knytnæveslag</b>
Nordjyllands Politi reagerer nu på David Nielsens erindringer fra træningen i AaB. I sin nye bog, fortæller David Nielsen detaljeret om, hvordan han gav Allan Gaarde et voldsomt knytnæveslag i ansigtet, da de trænede i Gigantium.

<b>David Nielsen skal afhøres</b>
David Nielsen indkaldes nu til en afhøring.

- Der er jo ikke bare tale om et tjat på skulderen eller et venskabeligt klap på kinden. Her er jo tale om - hvis det er rigtigt - et voldsomt knytnæveslag rettet mod ansigtet. Det er voldsomt, siger politiinspektør Allan Lund fra Nordjyllands Politi til TV 2 Sporten.

- Det er klart, at de involverede parter - i den her forbindelse også David Nielsen - selvfølgelig vil blive kontaktet med henblik på en afhøring, fortæller politiinspektøren.

<b>Solgt til FC Midtjylland</b>
David Nielsen blev efterfølgende solgt til FC Midtjylland. Erik Hamrén ønskede efter slagsmålet, ikke at have David Nielsen i truppen.

<b>Spiller i Norge</b>
Både Allan Gaarde og David Nielsen spiller i øjeblikket for norske klubber.

Han er dog kun udlejet til den norske klub. David Nielsen ejes i dag af OB.