LIGE NU:

De nordjyske unge er vilde med gratis juletog

De unge i Nordjylland er vilde med at køre med gratis juletog. Billetterne til det gratis juletog er nemlig blevet revet væk.

Det gratis juletog, der hver jul kører fra Aalborg til København iklædt lyserøde Anthon Berg farver, har mandag fået revet billiterne væk.

Toget er forbeholdt studerende, og prisen for en billet er 0 kroner. Men for at få en gratis billet skal passagererne medbringe generøsitet til togturen. Tre nordjyder har derfor valgt at invitere studerende med hjem til jul.

Det er den 22. december, at Anthon Berg for tredje år i træk i samarbejde med Arriva, hjælper de unge studerende med at komme hjem til jul. Ud over de tre, der allerede har valgt at invitere en medstuderende hjem til at fejre jul, har de studerende fra Nordjylland tilbudt at tage julelækkerier og hyggelige spil med, uploade stemningsbilleder undervejs på julerejsen, og hjælpe med uddeling af chokolade til de andre studerende på toget, når det ruller igennem landet to dage før jul. Det er generøsiteten, der er adgangsbillet i toget - ingen skal ikke have penge op af lommen.

Der kan bookes billet helt frem til den 29. november.