Delt succes for nordjyske ishockeyhold

Aalborg Pirates vandt på hjemmebane, mens Frederikshavn White Hawks måtte se sig slået på udebane.

Ude godt, men hjemme bedst. Sådan kan man beskrive det nordjyske ishockeylandskab tirsdag aften, for selvom Frederikshavn White Hawks spillede glimrende ishockey mod Herning Blue Fox på udebane, tabte de og på hjemmebanen i Aalborg vandt Pirates.

Frederikshavn tabte 4-3 til Herning Blue Fox. Nordjyderne var ellers med i kampen til midt i anden periode, hvor der efter at have stået 2-0 stod 2-2.

Faktisk havde Colin Vock mulighed for at bringe nordjyderne foran, men Herning ville det anderledes og kom på 4-2 inden nordjyderne reducerede til resultatet 4-3.

I Aalborg vandt Pirates i et vigtigt bundopgør 3-0 over Herlev Eagles.

Joonas Koskinen fik debut for piraterne, og fik også lov at sætte pucken i mål. Ja, ikke bare en, men to gange, så efter 46 minutter var kampen sådan set lukket og måltavlen viste 2-0.

Med tre minutter igen hev Herlev Eagles deres keeper ud af målet, men i stedet for at score mål, indkasserede gæsterne endnu et, da Alexander Jensen kunne lukke kampen ved at lægge pucken i et tomt mål.

Med tirsdagens resultater ligger Aalborg Pirates nummer 8 og Frederikshavn White Hawks nummer 4 i Metal Ligaen.