Foto: Sven Erik Sode

Den gule førertrøje sidder hos Concordia

3. afdeling af årets Post Cup endte med masser af succes for nordjyske Concordia Forsikring Riwal, idet holdets svenske mester, Christofer Stevenson blev nr. 2 - samtidig erobrede han den gule førertrøje i årets samlede Post Cup.

De 127 startende ryttere skulle ud på en 210 km lang distance på landevejene omkring Hørsholm.

Godt midtvejs i løbet blev feltet samlet, men rytterne fra det nordjyske hold angreb igen og igen, så der blev lagt et konstant pres på de øvrige hold. Dette pres bevirkede blandt andet, at langt over halvdelen af de startende ryttere senere valgte at udgå.

Da det afgørende udbrud blev sat ind ca. 30 km. før løbets afslutning, var det Martin Mortensen, der tog initiativet. Han slap afsted med to andre ryttere, hvorefter Christofer Stevenson efterfølgende kørte op til gruppen.

Med 18 km tilbage kørte Christofer Stevenson væk sammen med Troels Vinther, CULT Energy, og Casper Folsach, Team TreFor.

Dette trekløver holdt sammen næsten til mål, hvor det lykkes den hurtige Casper Folsach at køre væk og dermed snuppede sejren. Casper Folsach kørte i 2012 på Team Concordia.

Christofer Stevenson snuppede andenpladsen foran Troels Vinther, hvilket var lige nøjagtigt nok til at erobre den gule førertrøje i den samlede konkurrence af årets Post Cup.

- Der var tale om en flot holdpræstation i dag, som ikke gav den ønskede sejr, men til gengæld en andenplads og ikke mindst den gule førertrøje, udtaler manager Mogens Kristensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Med dette resultat må vi være selvskrevet til at være blandt de danske teams, der er med i årets udgave af Post Danmark Rundt. Jeg har nu aldrig været rigtig i tvivl, da vi har leveret mange gode resultater internationalt, men det er altid dejligt at få sat tingene på plads.

Næste opgave for holdet er de danske og svenske mesterskaber, der afvikles i den kommende uge.