Den Nordjyske Ledelsespris

Mona Hagbard Maaløe Mortensen fra Plejecenter Thulebakken i Aalborg, modtog onsdag den Nordjyske Ledelsespris 2008. Det skete i forbindelse med konferencen "Personaleledelse 2008" i Aalborg Kongres og Kultur Center.

<b>Prisvinderen</b>
Mona har været daglig leder på Plejecenter Thulebakken siden 2007, og har siden sin ansættelse arbejdet for at skabe et godt arbejdsmiljø for sine medarbejdere.

<b>Medarbejdernes indstilling</b>
Komitéen har valgt Mona Mortensen som vinder på baggrund af indstillingen, hvor det virkelig brændte igennem, at medarbejderne værdsætter Monas evner som leder, både fagligt og personligt.
Medarbejderne skrev blandet andet i deres indstilling:

- Hun har på kort tid formået at få vores fulde tillid til hende som leder. Har vi gode ideer, til nye tiltag såvel i personalegruppen som i samarbejdet med beboerne, er det bare at tage fat. Det på trods af at vi som kommunal arbejdsplads, har et meget stramt budget. Men penge er jo ikke alt. Mona står til rådighed for en snak om private som arbejdsmæssige udfordringer. Hun stoler fuldt ud på vores faglighed, og at vi fordeler opgaver og beboere imellem os, så alle får den størst mulige udnyttelse af ressourcerne.

<b>Pris for godt arbejdsmiljø</b>
Mona var desuden en medvirkende faktor til, at plejecentret modtog prisen for godt arbejdsmiljø fra FOA Aalborg i april 2008.

<b>Det vandt hun</b>
Den glade vinder modtog prisen, en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard, gavekort på 25.000 kr. af Act2Learn som kan bruges til uddannelse, enten personlig eller for alle medarbejdere, samt et gavekort til Comwell.

<b>De to øvrige nominerede:</b>
Kamilla Skalkhøj Oest, daglig leder fra Markman Customer Management A/S i Aalborg og Jens Bundgaard Poulsen, salgsdirektør fra Nordjyske Medier.

<b>Dommerkomiteen</b>
Komitéen bag Den Nordjyske Ledelsespris er: Direktør Anders Thorup, Aalborg Portland A/S, professor Anders Drejer, Aarhus School of Business, direktør Ernst Trillingsgaard, Aalborg Kongres & Kultur Center, formand Steen Knørr, Lederne Himmerland og direktør Søren Samuelsen, act2learn.