Der er tryk på i akut-modtagelsen til karneval

Både skadestuen på Aalborg Universitetshospital og den fremskudte akutmodtagelse inde til karneval i Aalborg har travlt i dag.

Igen i år er der oprettet en fremskudt akutmodtagelse på karnevalspladsen. Her kan tilskadekomne karnevalsdeltagere blive behandlet og observeret på stedet, og hvis det står særligt slemt til, bliver de sendt videre til skadestuen på sygehuset.

- Den fremskudte akutmodtagelse har allerede tidligt på eftermiddagen haft mere end 80 besøgende, så der er godt gang i den, siger Rikke Skuldbøl Nielsen, der er afsnitsledende sygeplejerske i akutmodtagelsen.

De tilskadekomne har haft alt fra forvredne ankler til små flænger. Og så har en del simpelthen fået for meget at drikke.

Rikke Skuldbøl Nielsen fortæller, at der fra den fremskudte akutmodtagelse er blevet sendt 5 videre til sygehuset. Desuden er der cirka 15 personer, der er røget direkte på skadestuen med større skader, hvor nogle af dem krævede røntgen.

- Men vi er bemandet godt, og har prøvet det her før, så det går fint med at hjælpe og håndtere de tilskadekomne, siger Rikke Skuldbøl.