LIGE NU:

Der var ikke styr på lotteriet

Sagen om Aalborg DHs billotteri er for retten i Aalborg. Den tidligere direktør og de tidligere bestyrelsesmedlemmer er uenige om forholdene, som lotteriet blev afholdt efter.

Bilen var der ikke, da 24-årige Mathias Norup sidste år ville hente sin nye Toyota Yaris, som han havde vundet i et lotteri hos håndboldklubben Aalborg DH.

Det var ikke så mærkeligt endda, for i retten kom det frem, at bilen hverken var blevet bestilt eller betalt hos den Toyota-forhandler, som skulle levere den.

Der var også uoverensstemmelser omkring, hvem der havde tilladelsen til at lave lotteriet, som Aalborg DH afholdt, og om hvor mange lodder, der egentligt var blevet solgt. Endvidere var der uvished om de regnskaber, som burde være blevet udfærdiget i forbindelse med lotteriindtægterne.

- Der har slet ikke været styr på noget i det lotteri, siger Mathias Norup.

Mathias Norup har sagsøgt den tidligere ledelse for sit lotteritab. Han kræver 146.000 kr. Han har indtil nu måttet nøjes med en godtgørelse på 13.000 kr, som han fik i maj måned 2012, da Aalborg DH var konkurstruet og derfor gennemgik en rekonstruktion.

- Jeg forstår ikke, at den her sag ikke er kommet ud af verden. Den må skade deres troværdighed mere, end sagen er værd, siger 24-årige Mathias Norup.

De sagsøgte er nuværende klubejer Bjarne Brath, tidligere direktør Lars Steffensen samt to tidligere bestyrelsesmedlemmer Jens Melgaard og Mads Kringelbach. De mener ikke, at Mathias Norup har krav på mere i dag, efter selskabet Aalborg DH A/S gennemgik rekonstruktionen og blev til Aalborg DH ApS.

- For mig er det principielt. En flok ledere, der udlover en bil, som man så ikke får alligevel. Det kan bare ikke være rigtigt, siger Mathias Norup.

Der falder dom i sagen om de 146.000 kr den 16. august 2013.