LIGE NU:

Designtyve på spil i Nordjylland

Designtyve var onsdag på spil i Nordjylland, og natten til torsdag blev der begået endnu et indbrud med kendte designlamper som udbytte.

Designbevidste tyve stod onsdag og natten til torsdag bag indbrud i Nordjylland. Onsdag var designtyvene på spil i Sæby og Aalborg, og natten til torsdag var der ubudte gæster på besøg hos en virksomhed i Vodskov.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det var særligt PH-lamper, der blev udbyttet af de tre indbrud. Et eksemplar af den kendte PH-lampe Koglen blev onsdag stjålet ved et indbrud i en lejlighed på Havnepromenaden i Sæby. Indbruddet fandt sted i tidsrummet mellem 07.30 og 23.30, hvor tyvene kom ind ved at knuse en rude i en terrassedør.

En PH-jubilæumslysekrone samt diverse smykker og teaktræsfigurer blev udbyttet, da tyve onsdag i tidsrummet 08.00 til 15.30 begik indbrud i en villa på Martinus Rørbyes Vej i Aalborg. Tyvene kom ind ved at bryde et kældervindue op og gennemrodede herefter hele huset, inden de forlod villaen med tyvekosterne.

Kort efter midnat var designtyve så på spil hos en virksomhed på Vodskovvej i Vodskov. Omkring klokken 00.30 natten til torsdag kom tyvene ind ved at vride cylinderen ud i døren til personaleindgangen. To PH-bordlamper blev stjålet ved indbruddet.

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner eller personer, der tilbydes hælervarer. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.