- Det var bare det, der ikke skulle ske. Det var ikke sådan, vores fremtid skulle se ud

Tre dage er gået siden den lille bys store virksomhed forsvandt op i røg. Imens har medarbejderne ringet til samtlige kunder for at holde dem opdateret.

Martin Kruse, direktør hos og medejer af Kruse Vask, der mandag brændte ned til grunden, er stadig i en slags choktilstand.

Torsdag besøger han igen vaskeriets brandtomt, men denne gang er det med nyt håb.

For i går aftes meldte Kruse Vask ud, at virksomheden består. 

Se et udklip af Martin Kruses besøg ved den nedbrændte familievirksomhed herunder:

- Det, der har sat en ild i mig for at komme videre, er kundernes opbakning og medarbejdernes villighed til at gøre nogle ting, som var utopiske at gøre kort tid efter en brand, fortæller direktøren. 

Blandt andet har medarbejderne ringet til samtlige kunder for at holde dem opdateret på situationen og har nu meddelt, at kunderne fra i dag kan forvente den sædvanlige kontakt og levering.

Ingen skal fyres 

At vaskeriet så kort tid efter branden kan fortsætte, skyldes hovedsageligt et samarbejde med vaskeriet Elis Danmark, som er beliggende i Aalborg.

Den midlertidige aftale med vaskeriet betyder også, at Martin Kruse i dag kunne meddele alle medarbejderne hos Kruse Vask, at ingen bliver fyret. 

- Det er måske ikke den perfekte løsning set op i mod den dagligdag, vores medarbejdere havde i mandags, men det er en løsning, der gør, at vi kan komme videre sammen som virksomhed. 

- Og det er det allervigtigste, lyder det fra Martin Kruse. 

Veddum brand
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Det er planen, at Kruse Vask skal genopstå i lokaler på samme placering som før. 

Martin Kruses bedstefar startede i 1962 vaskeriet i de netop nedbrændte bygninger i Veddum, og flere af de kunder, som var med fra starten, holder stadig ved. 

Netop forhistorien på adressen i Veddum gør, at direktøren vil genopbygge Kruse Vask der.

- Det er bare et spørgsmål om tid, afslutter han.


Seneste nyt

fra Nordjylland