Foto: TV2/Nord

DGI Festival blev en succes

Til trods for lavt deltagerantal få timer inden festivalen åbnede, blev DGI Festivalen succes med mange tusind deltagere.

Da festivalen først var i gang, vrimlede det med aktive deltagere. 2056 var tilmeldt en aktivitet enten før eller under stævnet - det er ca. 25 procent flere end dem, som havde tilmeldt sig inden festivalen startede. Formanden for DGI Nordjylland er tilfreds.

-Der har været rigtig god søgning til de events vi har haft - F.eks. rappelling og ribbådsejlads har været fuldt booket med i alt 232 deltagere, ungeeventet på Spektrum havde besøg af 550 børn og unge og Verdensholdets familieopvisning blev overværet af over 300, siger Christian Christensen, formand for DGI Nordjylland.

Tilbagemeldinger fra restauratører og attraktioner i Hobro er, at de også har haft gode besøgstal. Arrangørerne af DGI Festival regner med, at der har været over 10.000 igennem Hobro i løbet af festivalen.

-Det er positivt, at så mange har valgt at bakke op om arrangementet. Det er et skridt i den rigtige retning for strategien i Mariagerfjord Kommune om at sætte fokus på øget bosætning, fortæller Carsten Brandt Andersen, viceborgmester og initiativtager.