Foto: TV2/Nord

Direktør: Vi mangler ikke millioner

Direktør i Aalborg DH, Lars Steffensen, afviser, at den nordjyske klub mangler millioner.

Haltende økonomi i danske håndboldklubber er ofte et tema i pressen. I dag kunne man således læse på nordjyske.dk, at Aalborg DH mangler millioner, men det dementere klubbens direktør.

- Vores økonomi er helt og aldeles finansieret, vi mangler ikke tre-fire millioner som der står i artiklen i nordjyske. Vi har en underskudsgaranti, og vores sponsor Bjarne Brath gør, at vi har helt og aldeles arbejdsro, siger Lars Steffensen til TV2/Nord og uddyber;

- Det er rigtigt, at vi gerne vil have tilført tre-fire millioner kroner ekstra. Det betyder, at vi skal ud og finde en ny stor sponsor, men en ny sponsor ville ikke skulle skyde et kæmpe beløb ind, hvilket naturligvis vil gøre arbejdet med at finde sådan en lettere, siger Lars Steffensen.

På det sportslige plan, er direktøren ligeledes fortrøstningsfuld;

- Vi mener selv, vi har en trup, der er så talentfuld, at vi i løbet af de næste få år vil kunne spille med i toppen af dansk håndbold. Og med et par forstærkninger yderligere, så vil det for alvor blive sjovt, så jeg er gået på en måneds sommerferie med absolut ro i sjælen, siger Lars Steffensen over telefonen fra Tjekkiet.