DM i skills kommer igen til Aalborg

Roskilde skulle egentlig have afholdt DM i skills, men den plan gik i vasken. Aalborg er trådt til i stedet og skal derfor være vært for arrangementet i 2017.

De mest talentfulde unge fra Danmarks erhvervsskoler kommer i 2017 til Aalborg for at vise deres evner. DM i skills vender nemlig tilbage til byen, der også afholdt arrangementet i 2014.

Oprindeligt skulle Roskilde have ageret værtsby, men da det ikke kunne lade sig gøre, stod Aalborg klar til at tage over. Aalborg Kommune har dermed fremrykket den aftale de havde med SkillsDenmark om at afholde arrangementet i 2019.

Borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup Larsen, glæder sig over aftalen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Aalborg har set frem til muligheden for at gentage succesen fra 2014. Vi glæder os til igen i 2017 at præstere en opbakning og involvering, der gør, at Aalborg og Nordjylland kan sætte sit lokale præg på DM i Skills, siger han i en pressemeddelelse.

DM i skills er danmarksmesterskabet for unge på erhvervsskolerne. Her dyster de i forskellige discipliner indenfor deres fag. Arrangementet afholdes i Gigantium i januar 2017.