Foto: Per Frank Paulsen

Dømt for manddrab under sexakt

En 26-årig mand fra Saltum er netop nu dømt for drabet på Tina Olesen fra Skovsgaard i juledagene. Straffen udmåles senere i dag.

Den 26-årige mand er dømt for at have dræbt Tina Olesen under en sexleg natten til den 27. december 2010. Han er desuden dømt for at have bortskaffet beviser fra gerningsstedet.

Nævningetinget har lagt til grund for kendelsen, at den 26-årige har overtalt Tina Olesen til at deltage i kvælningssex. Det er skærpende at der ikke var aftalt et signal for hvornår legen skulle stoppe, og at den 26-årige først stoppede, da der kom blod ud af munden på Tina Olesen.

I retten har manden forklaret, at han havde følt sig tiltrukket af modne kvinder og gennem halvandet år havde net-datet kvinden fra Brovst. Og efter en våd julefrokost opsøgte han hende så i hendes
hjem.
- Det var et uheld. Hun bad selv om at blive bundet med ledninger og sagde, jeg skulle stramme til, har manden forklaret til nævningetinget.

Da hun pludselig lå livløs, gik han i panik. Retten finder, at det er en skærpende omstændighed at den 26-årige drabsmand ikke kontrollede Tina Olesens livstegn, inden han stak af.