LIGE NU:

Drabssigtet nægter sig skyldig

Den 32-årige mand, der er sigtet for manddrab mandag i Hobro, nægter sig skyldig.

Den 32-årige mand, der mandag blev anholdt og sigtet for drab og drabsforsøg, er tirsdag blevet varetægtsfængslet i tre uger til 30. juni.

Dommeren afsagde ved retsmødet også kendelse om at den 32-årige skal undergå en mentalundersøgelse.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, men inden det store presseopbud og øvrige tilhørere blev vist ud, kom det frem at den 32-årige nægter sig skyldig i politiets sigtelser, men erkender de faktiske forhold.

Det var anklager Ingrid Munk Hansen, der begærede dørene til grundlovsforhøret lukket. Dels af hensyn til den sigtede og hans families sikkerhed, dels af hensyn til efterforskningen.

Tirsdag er den dræbte - en 30-årig mand - blevet obduceret. Resultaterne foreligger ikke endnu, men politiet oplyser at manden blev ramt af skud i venstre side, mens den 38-årige, der er såret med uden for livsfare, blev ramt af skud i ansigtet.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse at man arbejder med flere teorier i forhold til motivet til drabet.

- Vores hovedteori er, at der har været et økonomisk mellemværende mellem dræbte og den i sagen anholdte 32-årige mand, udtaler politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Politiet er fortsat igang med tekniske undersøgelser på gerningsstedet i Hobro. Dem forventer de at afslutte inden ugens udgang.