Dræbte blev slået 15 gange

Jernrøret her er drabsvåbenet. Offeret blev slået med den krogede ende. Foto: Lisbet Christense

Jernrøret her er drabsvåbenet. Offeret blev slået med den krogede ende. Foto: Lisbet Christensen

1 af 2

Obduktionsrapporten blev mandag fremlagt i retssagen om drabet i Mou. [b]Opdt. 11.54[/b]

Retssagen om drabet i Mou fortsætter mandag i retten. Her kunne vicestatsobducent Jytte Benner fremlæggen sin rapport om den afdøde. Den afslørede, at den afdøde blev slået 15 gange og fået 46 læsioner, hvoraf de 36 var i ansigtet. De 15 slag skulle have været "med stor kraft".

Obduktionen viste, at den afdøde John MartinLarsens kranie og skelet var blevet knust.

- Det ville have krævet hurtig førstehjælp og lægehjælp at redde ham, forklarede Jytte Benner mandag i retten i Aalborg.

Retten tagere senere i dag stilling til, om der var tale om drab eller vold med døden til følge.

Natten til den 5. december 2010 slog den 20-årige gerningsmand sit offer John Martin Larsen ihjel med adskillige slag fra et jernrør. Det skete efter en lang periode med uoverensstemmelser i familien. Den 20-årige har erkendt vold til følge men nægter drab.

Anklageren har i sin procedure krævet, at den 20-årige bliver dømt for drab. Hun lagde vægt på, at den20-årige startede med at overfalde John Martin Larsen, mens denne lå i sin seng, hvorefter han jagtede ham ud af huset og fortsatte med at slå med jernrøret. Hun mente desuden, at den 20-årige burde have vidst, at det ville ende med et dødsfald, når han slog så mange gange.

Forsvareren mener derimod, at der er tale om vold med døden til følge. Han lagde vægt på, at den 20-årige har været ærlig hele vejen igennem, samt at han selv ringe 112.

Forsiden lige nu