Vandet rives væk fra hylderne hos købmændene i Vejgård. Hanerne står nemlig stille, så ingen kan få drikkevand.

Drikkevand flås af hylderne i Vejgaard

Vandproblemerne i Vejgaard i Aalborg får borgerne til at købe massevis af drikkevand. Den lokale Spar købmand melder, at der snart er udsolgt af vand.

Lige siden morgenstunden er det vrimlet med kunder hos købmændene i Vejgaard, fordi Aalborg bydelen har stået uden vand siden torsdag aften. Borgerne i området har intet fået at vide om, hvorfor vandet ikke er tilgængeligt.

Derfor bliver drikkevandet hos købmændene i disse timer revet væk, fordi ingen ved, hvornår drikkevandet vender tilbage. Kilder fortæller til TV2/Nord, at der allerede omkring 08.00 tiden var sort af mennesker hos Spar købmanden på Nørre Tranders Vej.

- Jeg har da lidt vand tilbage på flaske, så det er vist bare et spørgsmål om tid før det sidste er væk, siger Lene Klavsen, som er lærling hos Spar købmanden.

- Kunderne fortæller, at der har været et byggeri i Vejgård, hvor vandværket skulle lave nogle forbedringer, siger Lene Klavsen til TV2/Nord.

Det er de planlagte forbedringer, som sandsynligvis er skyld i, at drikkevandet mangler - men det er endnu ikke bekræftet, da vandværket ikke tager telefonen, når borgere ringer ind. Heller ikke på vandværkets hjemmeside står der noget om årsagen til det manglende drikkevand.