Due-kasse rækker til AaB-sejr over Lyngby

Anders Dues scoring efter syv minutter var nok til at sikre AaB tre point, da Lyngby blev slået 1-0.

AaB tog holdets første forårssejr i Superligaen, da træner Kent Nielsens mandskab søndag slog Lyngby med 1-0 på hjemmebane.

Anders Due blev matchvinder for nordjyderne med en scoring i kampens indledning.

AaB startede kampen med at sætte gæsterne under et alvorligt pres, der dog ikke blev udnyttet til at putte gæsterne helt ned i sækken.

Nordjyderne tilspillede sig nemlig en masse store chancer, men kun Anders Due formåede at sende bolden i mål, da han fra kanten af feltet placerede bolden ude ved den ene stolpe til 1-0 efter syv minutter.

Lyngby var trykket i bund, men begyndte alligevel at true AaB's mål ved flere lejligheder. En fejlaflevering fra Due efter en halv time betød, at Lyngbys Bajram Fetai fik en friløber, men dansk-albaneren brændte den store chance.

Da gæsterne fik vinden i ryggen efter pausen, ændrede kampen fuldstændig karakter, og Lyngby var toneangivende, men det var en anelse for let for AaB at forsvare målet.

De blåblusede Lyngby-spillere fik kun sjældent testet AaB-keeper Nicolai Larsen, og de fleste afslutninger endte oppe på tribunen bag det nordjyske mål.

Mens AaB er kommet godt i gang med foråret efter 1-1 i sidste uge mod FC København, så kom Lyngby ned på jorden efter åbningssejren over FC Midtjylland for en uge siden.

Lyngby indtager næstsidstepladsen i Superligaen, mens AaB rykker op på femtepladsen.