FOTO: THOMAS C. K. PRISKORN / priskorn.com © 2008 PRISKORN GRATIA Foto: THOMAS C. K. PRISKORN

Dyne-Larsen har sikret arvefølgen

Lars Larsens arving Jacob Brunsborg dementerer at han skulle være på vej til at trække sig fra ledelsen af Jysk. Børsen skrev forleden at: Dyneprinsen opgiver at når tronen i Jysk.

- Realiteterne er, at jeg overhovedet ikke er på vej ud af Jysk - realiteterne nærmere at jeg er endnu mere på vej op i førerhuset, siger Jacob Brunsborg i et ekslusivt interview med radioprogrammet P1 Business.

 

Klar til formandspost Jacob Brunsborg forlader den daglige drift af Jysk og vil fremover udelukkende være i moderselskabet Jysk Holding, som ikke alene ejer Jysk-butikkerne, men også netmøbelkæden Bolia, ejendomme og golfbaner.

Jacob Brunsborg lever op til sin fars ønske om at koncernen skal forblive som familieejet virksomhed, og han skal overtage posten som bestyrelsesformand når tiden er inde.

- Jeg er klar til at påtage mig opgaven den dag han ikke gider mere, siger Jacob Brunsborg.

4000 Jysk butikker Jacob Brunsborg har aldrig været i tvivl om, at han gerne vil videreføre sin fars livsværk, og han forventer at der med tiden vil være dobbelt så mange Jysk-butikker, som der er i dag.

- Jeg tror vi bliver dobbelt så store engang. Der er masser af butikker at åbne derude, og masser af spændende forretningsområder, siger han.

Der er i dag over 2000 Jysk butikker i 30 lande. Senester omsætningstal er 20 milliarder kroner.