1 af 3

Efterlysning: Demente nisser forsvundet

To demente nisser er forsvundet fra deres hjem i Hvalpsund. Pårørende håber, at nisserne bliver fundet og kommer hjem før jul.

To nisser er forsvundet fra deres hjem i Hvalpsund. Nisserne er en del af den nissefamilie på 24 medlemmer, som er opstillet i lokalområdet ved Hvalpsund.

Den ene nisse stod ved hækken ved Bredsgaard Byg kort efter indkørslen til Hvalpsund. Nissen forsvandt derfra 23. november, og mellem 27. og 28. november er endnu et medlem af nissefamilien, som stod ved indkørslen til Hvalpsund Golf Club, gået væk.

- Det er jo gamle nisser, der måske har en snert af senil demens. Så de kan jo være forsvundet, og nu er vi bange for, at de efterhånden bliver præget af nedtrykt julestemning, siger Jens Christian Pedersen, forstander på Produktionsskolen Kongshøjgaard.

Produktionsskolen har lavet de 24 nisser, som er stillet op. Nisserne er lavet i træ, og ved siden af dem er der en plade, hvor lokale beboeres julehistorier er nedskrevet.

Produktionsskolen Kongshøjgaard forventer ikke, at nogen har kunnet finde på at stjæle de to nisser, der er forsvundet, og skolen håber derfor på, at nisserne bliver fundet og kommer hjem til deres familie igen.