LIGE NU:

Efterlyst besøgte politistationen lørdag

Lokalpolitiet i Frederikshavn er så godt som på bar bund i sagen om forsvundet frederikshavner.

Nordjyllands Politi har ingen henvendelser fået, der har kunnet bringe dem nærmere 35-årige Rune Holm, der ikke er set siden lørdag. Snarere tværtimod.

- Vi har snakket med et par af hans gode kammerater, som siger, han kan taget til et hvilket som helst sted i landet. Han kan være i Holstebro, hvor den ene kammerat kommer fra, men han kan ligeså godt være i Silkeborg eller et tredje sted, fortæller politikommissær Kay-Werner Jensen fra lokalpolitiet i Frederikshavn, der har overtaget sagen fra centralt hold.

Det sidste sted Rune Holm er set er faktisk hos politiet i Frederikshavn.

- Vi har fundet ud af, at han har været herinde lørdag formiddag, men der oplevede man ingen indikationer på at han var nedtrykt eller selvmordstruet på anden måde, siger Kay-Werner Jensen.

Siden Rune Holm er blevet efterlyst i medierne har politiet fået flere henvendelser om den 35-åriges navn.

- Folk har ringet og fortalt, at manden på billedet hedder Hans Jørgen Holm, men han hedder altså Rune Holm. Det er ikke så længe siden han tog navneforandring, og der er derfor mange, der kender ham som Hans Jørgen.

Den aktive eftersøgning efter Rune Holm er indstillet indtil politiet forhåbentlig får henvendelser, der kan bringe dem nærmere at finde ham.

Han beskrives som 35 år, dansk, lidt mørk i huden, 180 centimeter høj og slank af bygning. Han blev sidst set iført mørke bukser og trøje og dynevest. Han er muligvis i besiddelse af en sølvgrå herrecykel med sort bagagebærer.

Personer som har kendskab til hans færden siden lørdag bedes kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.