Foto: Anders Wolff

Foto: Anders Wolff

1 af 2

Egon skyller fortiden frem

Interessante fund er dukket op ved kysten efter gårsdagens stormvejr.

Flere meter kystlinje blev under Egons raseren skyllet ud i havet i løbet af lørdagen og natten til søndag. Det betød blandt andet, at to sommerhuse ved Nørlev Strand blev skyllet ud i havet, mens flere hænger lige på kanten.

Men det har også betydet, at noget nyt er dukket op. Ved Skiveren Strand mener lokale, at en gammel bunker er blevet skyllet fri af klitterne.

Anders Wolff har sommerhus i området, og lørdag var han ude for at se på stormen Egon. Søndag gik han så tilbage til det samme sted, der i løbet af natten havde ændret udseende.

- Der var røget ti meter at stranden, og pludselig var der dukket en bunker op, som jeg hvert fald aldrig har set. Der er røget et ordenligt stykke af stranden, det er helt sikkert, siger Anders Wolff, der har haft sommerhuset på egnen de sidste 10 år.

Anders Wolff har taget flere billeder fra stedet. Den mystiske bunker ses i baggrunden på billedet herover, og også skiltet (der ligger et klik videre i billedmodulet) kan være dukket op i forbindelse med Egons indtog.

- Jeg snakkede med en dernede, der har kommet der i 40 år, og han har aldrig set en bunker dernede, siger Anders Wolff, der forsøgte at komme tættere på den formodede bunker, men måtte opgive på grund af vind og vejr.