LIGE NU:

Ejer: - Cyklen bliver solgt i stumper

Dan Lichon fik onsdag stjålet sin 110.000 kroner dyre cykel og regner ikke med at se den igen.

Om tre uger stiller Dan Lichon fra Biersted op til triatlon i Tyskland. Men det bliver uden sin 110.000 kroner dyre BMC tricykel. Den blev onsdag stjålet fra hans bil på Lerumbakken i Nørresundby.

Cykeltyven havde smadret bilens bagrude og taget cyklen fra bagagerummet.

- Jeg tror ikke, det var tilfældigt, at det var min bil, det gik ud over. Det er jo en meget speciel cykel, siger Dan Lochin.

Og en så speciel cykel tror han ikke er nem at omsætte til kontanter.

- Jeg tror, den ryger ud af landet, eller bliver solgt i stumper. De er jo ikke til at identificere som mine. Og så tror jeg, de skrotter rammen. Den udgør godt nok halvdelen af værdien, men det er også den, der er til at kende, siger han.

Torsdag formiddag talte Dan Lochin med sit forsikringsselskab. Det er ikke en normal cykelforsikring, der skal til for at dække en så speciel cykel, men cyklen var forsikret, og dan Lochin regner da også med at få en del af prisen på sin cykel retur.

- Jeg taber måske penge på det, og jeg ved da heller ikke, om jeg skal have så dyr en cykel igen. Jeg er ikke sikker på, det er det værd.

Det er bestemt heller ikke sikkert, Dan Lochins forsikringsselskab kan nå at afgøre hans sag, inden han skal til Tyskland. Men i alle tilfælde, stiller han op.

- Jeg må bruge min racercykel eller låne en cykel af en kammerat. Jeg kommer i hvert fald til at cykle, siger han.