Eks-verdensmester fortsætter i VEB

Peter Rasmussen, der for 10 år siden sensationelt blev verdensmester i herresingle, tørner også i den kommende sæson ud for Vendsyssel Elite Badminton.Parterne er netop nået til enighed om en kontraktforlængelse.

<b>Bedste andensingle</b>
- Efter min mening var Peter Rasmussen Badmintonligaens bedste indkøb i sidste sæson. Han indfriede fuldt ud vores forventninger.
Han var ligaens absolut bedste anden herresingle, og derfor er vi meget glade for, at han fortsætter karrieren i VEB, siger sportschef Peter R. Jensen.

<b>Mange skader</b>
Peter Rasmussen har efter sit verdensmesterskab i 1997, døjet meget med utallige skader i læggene. Han var heller ikke i stand til at spille alle kampe for VEB i den forgangne sæson.

<b>Tilfreds med samarbejdet</b>
- Men taget over en hel sæson var vi meget tilfredse, og ved at prioritere sundhedssektoren endnu højere i næste sæson håber vi, at Peter slipper for disse små skadespauser, siger Peter R. Jensen.

<b>Nyuddannet Læge</b>
Peter Rasmussen er netop blevet færdiguddannet som læge. Han har fået arbejde på Sjælland, men bliver boende i København.

- Jeg glæder mig til at fortsætte i VEB, som gør det godt både på og udenfor banen, og det er skægt at være med i Badmintonligaen, udtaler Peter Rasmussen.

Forsiden lige nu