LIGE NU:

Elever mistænkt for skolebrand

Drenge helt ned i 12-års-alderen bliver nu af politiet mistænkt for at stå bag påsat brand, der i weekenden raserede en stor del af Holmegårdskolen i Hjørring

Lige ved siden af den påsatte brands arnested i Holmegårdskolens fritidsordning har ukendte brandstiftere skrevet "fuck voksne", "jeg hader skole", "luder skole" og "fuck skole" på et skab.

- Det siger os, at vi nok skal lede efter nuværende eller tidligere elever, siger vicepolitikommissær Jens Erik Poulsen fra Nordjyllands Politi i Hjørring til TV2/NORD.

Politiet har dog fortsat ingen konkrete navne på mistænkte elever at gå efter. Men man er mere og mere overbevist om at helt unge drenge står bag. Et vidne har 20 minutter efter branden blev antændt lørdag aften ved 19.30-tiden set en dreng komme ud af et buskads.

- Drengen går hen til to andre drenge i 12-14-års alderen. De klapper hinanden og der bliver sagt "godt gået", siger Jens Erik Poulsen.

Politiet vi nu meget gerne i kontakt med de drenge, der lørdag aften var omkring Holmegårdskolen.

Teknikere fra både politiet og Dansk Brandsikringsteknisk Institut har mandag undersøgt fritidsordningen, der også rummer undervisningslokaler for tre børnehaveklasser og to første klasser. Det ligger nu helt fast, at der er tale om en påsat brand, da der har været antændt et bål inden for.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 1-1-4.

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Erik Bertelsen og historiske fund

TV: Kom med ’Ud ad døren’ – på jagt efter fortidens skatte med metaldetektor

20210416-203855-L_40Mb

Piraterne på guldtogt: Aalborg tabte første DM-finale

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Til forsiden

Til forsiden