Elton John til Frederikshavn

Fonden Arena Nord har fået mulighed for at få Elton John til at holde koncert på Frederikshavn Stadion til sommer, men fonden søger nu kommunen om underskudsgaranti.

Fonden Arena Nord søger om en underskudsgaranti på op til 100.000 kr. til afholdelse af koncert på Frederikshavn Stadion med Elton John. Det fremgår af økonomiudvalgets dagsorden til på onsdag.

Fonden har fået mulighed for at lave en koncert med Elton John tirsdag den 25. juni 2013. Økonomien er dog så stor, at Fonden ikke alene kan tage den store risiko, står der i økonomiudvaægets dagsorden.

Fondens mål er at få 15 virksomheder til tilsammen at købe billetter og stille underskudsgaranti for 1,5 mio. kr. + moms. Indtil videre har 10 virksomheder sagt ja.

Fonden er af den overbevisning, at en koncert med Elton John vil sætte Frederikshavn på landkortet og vil trække en del gæster fra Norge og Sverige.

Såfremt Økonomiudvalget giver en underskudsgaranti på 100.000 kr. kan et eventuelt beløb afholdes af markedsføringskontoen. Der er afsat 246.110 kr. på markedsføringskontoen i 2013.

Økonomiudvalget tager stilling til sagen på onsdag.