LIGE NU:

Emil Berggreen forlader Hobro

Emil Berggreen forlader Hobro IK med øjeblikkelig virkning. Han har skrevet en ny kontakt med den tyske 2. Bundesligaklub Eintracht Braunschweig.

Hobro IK mister angriberen Emil Berggreen. Han er blevet enig med den tyske 2. Bundesligaklub Eintracht Braunschweig om vilkårene for en kontrakt på to og et halvt år. Derfor forlader han nu den nordjyske klub.

- På vegne af Emil er vi meget glade for, at det er lykkedes ham at sikre en kontrakt i Tyskland. Jeg er stolt over, at vi har været med til at udvikle en spiller, så han er blevet salgsklar til udlandet, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Den tyske klub har indløst en frikøbsklausul på en million kroner for den 21-årige angriber. Ifølge sportschefen har Emil Berggren fået flere tilbud fra den tyske klub, inden det endte med en aftale.

Emil Berggreen er i øjeblikket på træningslejr i Belek i Tyrkiet sammen med resten af Superliga-truppen fra Hobro IK. Klubben er nu på jagt efter en erstatning.

- Spillere de kommer og går, og vi har været både heldige og gode tidligere til at finde de rette spillere. Vi skal selvfølgelige have fundet en afløser for Emil, og vi er også allerede tæt på aftaler med to nye spillere, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK håber at kunne lukke et par nye aftaler i løbet af de næste par dage.