LIGE NU:

En politidirektør med kant takker af

Det kræver sin kvinde at stå i spidsen for 800 ansatte. Det har Elsemette Cassøe gjort i næsten otte år som direktør for Nordjyllands Politi. Nu går hun på pension.

Det sandsynligvis sidste store fingeraftryk, Elsemette Cassøe vil være med til at sætte som politidirektør i Nordjyllands Politi, blev gennemført dette efterår med den store politireform med lukning af fem nærpolitistationer rundt om i Nordjylland.

En beslutning, der har givet genlyd over hele landsdelen. Og nu meddeler Elsemette Cassøe, at hun går på pension med virkning fra 1. maj 2017. Dermed når hun at sidde som chef for det nordjyske politis godt 800 ansatte i otte år.

- Jeg har haft et langt og rigt arbejdsliv i politi og anklagemyndighed. Jeg er nu 63 år, og der er meget andet, jeg gerne vil i livet. Nordjyllands Politi er en velfungerende og god arbejdsplads. Alle medarbejdere og ledere gør en god og engageret indsats. Der er en fin stemning, der leveres gode resultater, og arbejdet med omorganisering kører med implementering fra 1. maj 2017. Det er en god dag at starte pensionist-tilværelsen, siger Elsemette Cassøe.

Elsemette Cassøe, der er født i Aalborg, er uddannet jurist fra Aarhus Universitet, og hun var statsadvokat, før hun blev den øverste chef for Nordjyllands Politikreds.

Selv siger hun, at hun er ud af en familie med kvinder med kant. Og det er nok det, der skal til for at være politidirektør. Bliv meget klogere på den nu afgående politidirektør i vores magasin "Spidserne".

Spidserne - en portrætserie. I dette program skal vi møde Elsemette Cassøe.