LIGE NU:

Endnu to anholdt for stribe af røverier

Politiet i Hjørring har netop anholdt endnu to personer - sigtet for blandt andet det grove hjemmerøveri i Harken. I alt otte personer er nu varetægtsfængslede for striben af røverier i og omkring Hjørring.

- Vi er nået hertil i kraft af masser af afhøringer, og vi mener nu, vi har fat i de personer, vi kan kæde sammen med striben af røverier, siger vicepolitikommissær Jens Erik Poulsen, Nordjyllands Politi i Hjørring.
Politiet mener, at fem af de nu varetægtsfængslede unge mænd var involveret i det dramatiske hjemmerøveri, der fandt sted mod et ægtepar i Harken for godt en måned siden.
Der ud over synes politiets efterforskning at pege på, at de unge i alderen 16 til 24 år også har røveriet mod Sparkøbmanden i Hjørrng, Superbrugsen i Hjørring, Jyske Bank i Vrå og Danske Bank i Hjørring på samvittigheden. Retten i Hjørring valgte for et par uger siden at varetægsfængsle seks personer i sagerne, og nu er yderligere to altså fængslet.
De fængslede er alle fra lokalområdet i og omkring Hjørring, mens flere af dem tidligere er kendte af politiet for småkriminalitet.