Endnu en sejr til AaB

Uden at imponere spillemæssigt forsvarede AaB sikkert SAS Ligaens førsteplads, da FC Nordsjælland blev sendt hjem med et nederlag på 3-1.

Der dufter mere og mere af guldmedaljer i Aalborg. Med en sikker 3-1 sejr over FC Nordsjælland cementerede AaB søndag førstepladsen i SAS Ligaen på ægte topholdsmaner. Spillet var nemlig ikke prangende fra AaB's side, men det var til gengæld effektiviteten.

FC Nordsjælland dominerede store dele af opgøret, men AaB kendte sin besøgstid, og Andreas Johansson bragte AaB foran 1-0 midt i første halvleg med et følt og velplaceret skud. FC Nordsjælland fik fortjent udlignet ved Martin Bernburg få minutter senere, men AaB slog hurtigt tilbage og kunne gå til pausen med en føring på 2-1 på et hovedstødsmål af Kasper Risgård.

Efter pausen pressede FC Nordsjælland fortsat på i jagten for en udligning, men dampen gik hurtigt af gæsterne, da Jeppe Curth kun ti minutter inde i anden halvleg hamrede spændingen ud af kampen og bragte AaB foran 3-1.