Foto: Preben Nielsen - eframe.dk

Endnu en spiller forlader White Hawks

Uroen i Frederikshavn White Hawks fortsætter. 20-årige Christian Nordentoft meddelte tirsdag eftermiddag, at han stopper i klubben med øjeblikkelig virkning, oplyse Kanal Frederikshavn. 

Den energiske og populære forward, som i sidste sæson blev noteret for 20 point i 48 kampe, tog afsked med sine nu tidligere holdkammerater forud for dagens træning.

Ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger tyder meget på, at han skifter til lokalrivalerne fra AaB. Det har hovedpersonen dog ingen kommentarer til.

- Jeg skal i gang med at finde en ny klub sammen med min agent. Jeg ønsker White Hawks' spillere, ledere, fans, ja, alle i klubben held og lykke, udtaler Christian Nordentoft til Kanal Frederikshavn.

Han vil ikke kommentere, hvorfor han er blevet enig med klubben om at ophæve kontrakten. Direkte adspurgt, om det er utilfredshed med cheftræner Henrik Christiansens dispositioner, lyder svaret: "Ingen kommentarer".

White Hawks' kaptajn, Mike Grey, er skuffet.

- Jeg betragter Nordentoft som frederikshavner med stort F. I vores nuværende situation har vi brug for sammenhold. Nordentoft er populær hos vores fans, men han har åbenbart ikke hjertet på rette sted. Så var han ikke skiftet nu, siger Mike Grey i en kommentar til det overraskende farvel.

Christian Nordentoft har i flere af kampene i denne sæson været henvist til en plads i fjerdekæden.