'Er Der Nogen?' udgiver ny podcast-serie: Allerede nu kan du høre 'dummyen'

De to værter Mikkel Egelund og Nicolai Sund udkommer med en ny podcast-serie i forbindelse med den kommende sæson af 'Er Der Nogen?'.

Alle afsnit af serien 'Er Der Nogen?' starter med en advarsel, og det samme gør første udgave af den kommende podcast-serie 'Er Der Nogen Podcast'.

- Det svarer til at få et hjemmelavet askebæger af sit barn. Det virker, det er brugbart, men det er altså ikke perfekt, siger Mikkel Egelund, der er den ene af de to nyudnævnte podcast-værter. 

Første afsnit af serien er nemlig en dummy, der egentlig ikke var meningen skulle udgives.

- Men så blev vi enige om, at det ville være en god julegave til vores seere. Og så dårlig er dummyen faktisk heller ikke, siger den anden vært, Nicolai Sund.

Hvor kan man høre podcasten?

Lyt til podcasten, der hvor du normalt lytter til podcast. Den vil udkomme på Spotify, Apple Podcast og Google Podcast. Derudover udkommer podcasten også som video på både tv2nord.dk og TV2 Nords YouTube-kanal.

 

Flere lytter til podcast

Indtil videre er der udgivet fem sæsoner af den populære serie, der nu udvider indholdspaletten med lydudgivelser. 

- Vi ved, at flere og flere i målgruppen lytter til podcast dagligt, så vi ser det som et naturligt supplement til serien, hvor "nørderne" får mulighed for at komme mere i dybden med de mange uhyggelige fortællinger og det historiske indhold. Forhåbentligt får flere og nye brugere øjnene op for indholdet, når vi vælger at udkomme på forskellige platforme, siger chefredaktør Ingrid Buch. 

48:38

Se videoudgaven af podcasten her

Luk video

I hvert podcast-afsnit vil de to spøgelsesjægere have en historie med hver. Efter hver historie giver de hinanden karakterer.

- Podcast-formatet er et dejligt frit format, hvor vi får mulighed for at formidle de mange historiske, okkulte fortællinger, der ikke er plads til i TV-serien, siger den ene vært, Nicolai Sund. 

- Vi håber, at lytterne føler, at de er en del af et hyggeligt fællesskab om noget uhyggeligt, siger Mikkel Egelund. 

 

Ny sæson på vej

Den kommende sæson af TV-serien er planlagt til at udkomme i foråret. Den præcise dato er endnu ikke på plads, men podcast-serien vil udkomme i et forløb sammen med TV-serien. 

- Idéen er, at de to formater skal smelte sammen. TV-serien er jo optaget noget tid før, den bliver sendt, men podcasten optages fra uge til uge, så her er der mulighed for at være mere aktuel, siger Ingrid Buch. 

00:31 Luk video